Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2310 566 929

Δευτέρα: 1:30–8:30μ.μ.
Τρίτη: 1:30–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 1:30–8:30μ.μ.
Πέμπτη: 1:30–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 1:30–8:30μ.μ.
Σάββατο & Κυριακή: Κλειστά

Email: info@schoolproject.gr

a

Εξετάσεις

Προαγωγικές & ενδοσχολικές εξετάσεις

Ήδη από τις διακοπές του Πάσχα, ξεκινάμε εντατικές επαναλήψεις για την προετοιμασία των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στα εξεταζόμενα μαθήματα των ενδοσχολικών εξετάσεων του Ιουνίου. Για τους μαθητές που πιθανόν να συμμετάσχουν στις προαγωγικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, προσφέρουμε μαθήματα προετοιμασίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εξετάσεις Πρότυπων και Ιδιωτικών σχολείων

Πολλοί μαθητές συναποφασίζουν με τους γονείς τους, κατά τη μετάβασή τους στην επόμενη σχολική βαθμίδα, να φοιτήσουν σε πρότυπο ή σε ιδιωτικό σχολείο. Εμείς είμαστε εδώ για να προετοιμάσουμε αυτούς τους μαθητές στα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών, για τις εξετάσεις στις οποίες απαιτείται να συμμετάσχουν, ώστε να γίνουν δεκτοί σε αυτές τις σχολικές μονάδες.

Πανελλήνιες εξετάσεις

Για τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων δημιουργούμε ολιγομελείς ομάδες (2-3 ατόμων), ώστε η προετοιμασία τους να είναι ποιοτική και αποτελεσματική, με την καθοδήγηση των έμπειρων και άριστα καταρτισμένων καθηγητών μας. Παράλληλα, λειτουργούν και θερινά τμήματα εντατικής προετοιμασίας μαθητών Β’ και Γ’ Λυκείου.