Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2310 566 929

Δευτέρα: 1:30–8:30μ.μ.
Τρίτη: 1:30–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 1:30–8:30μ.μ.
Πέμπτη: 1:30–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 1:30–8:30μ.μ.
Σάββατο & Κυριακή: Κλειστά

Email: info@schoolproject.gr

a

The School Project

Our Story

Το The School Project είναι ένα Κέντρο Μελέτης, όπου οι μαθητές όλων των βαθμίδων προετοιμάζουν καθημερινά ΟΛΑ τα σχολικά τους καθήκοντα, με τη βοήθεια και την επίβλεψη έμπειρων και άριστα καταρτισμένων εκπαιδευτικών, σε έναν ευχάριστο χώρο, κατάλληλο για μελέτη και συνεργασία. Η ιδέα αυτή γεννήθηκε πριν αρκετά χρόνια, καθώς παρατηρούσαμε μια νέα ανάγκη να διαμορφώνεται στην κοινωνία: όλο και περισσότεροι γονείς είχαν όλο και λιγότερο χρόνο και δυνάμεις για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να διαβάσουν για το σχολείο. Παράλληλα, τα ίδια τα παιδιά αποκτούσαν ολοένα και πιο ‘βαρύ’ πρόγραμμα, γεμάτο δραστηριότητες. Έτσι, το 2016, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε την ιδέα μας «ΟΛΑ τα μαθήματα σε ΕΝΑΝ χώρο, καθημερινά», με σκοπό να συμβάλλουμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά στη λύση του προβλήματος.
Ωστόσο, δε σταματάμε εδώ! Θέλουμε συνεχώς να εξελισσόμαστε, γι’ αυτό και εκτός από τα καθημερινά σχολικά καθήκοντα, προετοιμάζουμε υποψήφιους μαθητές ιδιωτικών ή πρότυπων σχολείων, καθώς και υποψηφίους πανελληνίων εξετάσεων. Παράλληλα, για τους μικρούς μας φίλους προσφέρουμε μαθήματα ξένων γλωσσών. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτικούς, άριστα καταρτισμένους τόσο στο αντικείμενο διδασκαλίας τους όσο και στις καινοτόμες παιδαγωγικές πρακτικές, οι οποίοι στηρίζουν και εμψυχώνουν τους μαθητές, παρακολουθώντας εξατομικευμένα την πορεία και τις εκπαιδευτικές ανάγκες του καθενός.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας αποτελείται από δύο βασικά μέλη (αρχικοί εμπνευστές) τα οποία πλαισιώνονται από εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων, ώστε η υποστήριξη των μαθητών μας να είναι πολύπλευρη και διεπιστημονική. Οι εμπνευστές του The School Project είναι:

Ρικάρντο Χέιρ

Απόφοιτος Φιλοσοφικής ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Φιλοσοφία. Λάτρης της αρχαίας και νεοελληνικής γλώσσας και γραμματείας, μεταδίδει με ενθουσιασμό αυτόν τον θαυμασμό του στα νέα παιδιά. Πιστός στους εκπαιδευτικούς του στόχους, βοηθάει τους μαθητές με ευαισθησία και χιούμορ να κατακτήσουν τη γνώση

Ιωάννα Καριώτου

Απόφοιτος Φιλοσοφικής ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων στην Παιδαγωγική και στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση. Αγαπάει τη γλώσσα και την ιστορία, αλλά παράλληλα γοητεύεται από τα μαθηματικά και τη φυσική. Επιμένει να εντοπίζει τις δυσκολίες και να ενδυναμώνει τους μαθητές, δημιουργώντας ευχάριστο κλίμα οικειότητας.